dijous, 13 de novembre del 2014

Xerrada "Fem els nostres fills lectors" a Santa Fe

Benvolgudes famílies

Us enviem aquest correu per informar-vos que el proper 24 de novembre es farà a Santa Fe una xerrada titulada "Fem els nostres fills lectors" dins el cicle de xerrades "eduquem en família". Es tracta d'una xerrada de suport a la lectura que organitza la Diputació.

Socialment, la lectura està ben vista i es considera quelcom important, però quin és el seu potencial real? Com podem donar als nostres infants l’oportunitat d’aprofitar-lo? Quines pràctiques els poden allunyar o apropar a la lectura? Hi ha algun mètode definitiu? Què passa si després de tot a un nen no li agrada llegir?


Al llarg d'una hora i mitja compartirem algunes respostes i moltes preguntes, redescobrirem els llibres infantils i procurarem dibuixar camins que acompanyin la lectura fins a l'ànima dels infants.


La sessió combinarà intercanvi d'experiències i inquietuds, presentacions breus sobre els aspectes més importants que cal tenir en compte a l’hora de fomentar la lectura i jocs i dinàmiques.

La xerrada tindrà lloc el 24 de novembre a les 19.30h a la sala petita del CCR. La xerrada és gratuïta ja que està subvencionada per la Diputació i compta amb el suport de l'Ajuntament de Santa Fe, l'AMPA i el Club de lectura.
 
Com que hi ha un nombre màxim d'assistents, us demanem que us apunteu a la xerrada a través d'aquest correu de l'AMPA.

Salutacions

AMPA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada