PROJECTE MILLORA

Cada cop es fa més palpable que la participació i implicació de les famílies a l'escola enriqueix l'educació. L’AFA Les Moreres va crear amb molta il·lusió el “Projecte Millora” per dur-ho a terme durant tot el curs escolar 2015/2016 i allargar-lo els anys que siguin necessaris. Aquest projecte comprèn unes activitats diferents a cada trimestre que tenen per finalitat la millora de les instal·lacions comunes de l'escola a través de la col·laboració activa de l’AFA i de les famílies de l’escola i de la llar en activitats dutes a terme fora de l’horari escolar.
 
Aquest curs 2023-24 els projectes es vehiculen mitjançant Comissions voluntàries formades per les famílies de l'escola i de la llar d'infants, entre d'altres la comissió pati, la comissió de mercat d'intercanvi, la comissió de punt d'intercanvi de llibres, la comissió de berenars o la comissió de tarda de manualitats.

Esperem que aquest projecte serveixi per apropar més el pares i mares a l’escola, i per poder compartir activitats, treball, esforç, suor i riures amb les famílies, fora de les reunions formals on ens acostumem a trobar.

Compartir és construïr

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada