MENJADORBona tardor a tothom!!!  


 Aqui teniu el menú que elabora el restaurant TRAB pels nostres fills/filles cada dia.
Clicant a sobre de "menú novembre 2021" podreu veure el catering de l'Escola Les Moreres.

Servei de menjador curs 2017-18

El servei de menjador per a aquest curs es basa en un servei de línia calenta del càtering ofert per l’empresa Trab. Es tracta d’un menú de qualitat i proximitat elaborat per una nutricionista seguint els criteris que marquen les recomanacions de la Generalitat de Catalunya i que dona feina a una empresa del municipi fomentant així l’economia local i en definitiva el teixit comercial i social del poble.

De forma complementària s’ofereix la possibilitat de fer ús del servei de carmanyoles, autoritzat pel Departament d’Ensenyament per Ordre del Departament. Per fer ús d’aquest servei cal signar l’acceptació de l’us de carmanyola que trobareu a l’apartat de Documents.

L'horari per indicar (en persona o per telèfon) que els infants es queden a dinar a l'escola, sigui amb càtering o amb carmanyola, serà de 8 a 9,30h. En cas d'anul·lació després d'aquest horari s'haurà d'abonar l'import del servei d'aquell dia, tant càtering com carmanyola.

Els alumnes que facin ús del sevei de menjador hauran de portar: un tovalló de roba marcat amb el nom, un raspall de dents i pasta de dents din un estoig de roba o plàstic. Les carmanyoles, que hauran de ser de vidre, es deixaran a la nevera sense bossa tèrmica marcades amb el nom, la fruita que no es vulgui refrigerada es pot deixar al cistell de l’entrada, la bossa es deixarà als penjadors de l’entrada i haurà d’estar marcada amb el nom.


Preus curs 2017-18

Càtering (de 6 a 14 dies/mes) .... 6,50 €
Càtering (d'1 a 6 dies/mes) ........ 7,00 €
Carmanyola ................................ 3,40 €

El pagament es farà mitjançant domiciliació bancària que es passarà conjuntament amb activitats extraescolars o altres cobraments de l’AMPA al voltant del dia 10 del mes següent.


Pla de funcionament i normativa menjador

El pla de funcionament del menjador la podeu trobar en el següent enllaç:
https://docs.google.com/document/d/1qdMZgXSqYk-CjTHo2BlqxtdnzyJGY9th2OaktLsm1kI/edit

La normativa actual del menjador (
Decret 160/1996) la podeu trobar en el següent enllaç:
http://educacio.gencat.net/extranet/dogc/decret_160_1996.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada