dilluns, 10 de novembre del 2014

Trobada de la ZER a Pacs

El passat dissabte 8 de novembre va tenir lloc la primera de les tres jornades que organitzem des de les tres AMPAs de la ZER al llarg d'aquest curs amb l'objectiu de passar una bona estona amb les altres famílies de la ZER i aprendre noves coses per tota la família.La trobada de dissabte va tenir lloc a l'escola de Pacs.

Hi va haver diferents tallers científics segons els grups d'edats dels nens i nenes: 

De P3 a P5 van fer activitats de Ciènciaventura amb una monitora de l'Aneguet, i els de 1er a 3r van realitzar un taller anomenat "Estats de la matèria. De 4rt a 6è van fer un taller del C.S.I. Els dos tallers d'aquests darrers grups van anar a càrrec de LAC Laboratori d'Aprenentatge científic.

Mentre els nens i nenes feien les activitats científiques, paral·lelament es va organitzar una activitat pels pares i mares que consistia en una xerrada de l'Anna Mascaró, formadora de l'escola de Pares i Mares de Vilafranca. La xerrada del dia 8 va ser "Educar-nos per educar, pares conscients, fills feliços"

Un cop finalitzades totes les activitats, a partir de les 20h hi va haver un sopar per a tothom, petits i grans.


Us volem agrair la vostra participació i col·laboració en la 1a Trobada de la ZER. Dissabte ens vàrem aplegar més de 80 persones de les 3 escoles per compartir una estona i aprendre plegats. Esperem que l'èxit es repeteixi en les properes trobades.

Volem agrair especialment l'esforç addicional que s'ha realitzat des de l'Escola El Drac de Pacs per a acollir-nos en aquesta primera edició.

 Us animeu a que us apunteu a la trobada que tindrà lloc durant el segon trimestre!!

Salutacions

AMPA

Mostra d'invents


Tallers científics
Xerrada pels pares i mares
Sopar amb tots els assistents

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada