diumenge, 30 de novembre del 2014

DESEMBRE SOLIDARI: ARBRE DELS BONS DESITJOS

Benvolgudes famílies,

Un any més s'apropa el mes de desembre i per tant el Nadal. Després de l'èxit de la 1a Mostra de Fruits disfressats de tardor, des de l'AMPA us volem proposar una nova activitat per fer en família per aquests mesos de novembre i desembre. Us convidem i animem a totes les famílies de l'escola i la llar d'infants a participar en l'arbre dels desitjos.

Bases de participació en l'arbre dels desitjos:
  1. La participació de les famílies és voluntària. Tot i això, ens agradaria molt que totes les famílies de l'escola i la llar hi participeu!!!
  2. Necessitareu una ampolla de plàstic d'aigua de 1,5L o de 2L buida.
  3. Es tracta de decorar una ampolla de plàstic com es vulgui, tècnica totalment lliure, us deixem que sigueu el màxim de creatius possibles (pintada, papers, etc...)
  4. L’elaboració de l'ampolla decorada ha de ser dels infants amb l’ajuda dels pares i mares, germans (hi heu de participar tota la família!!!).
  5. Us demanem que l'ampolla tingui el tap posat.
  6. També us demanem que aquesta vegada ens doneu només l'ampolla decorada, no li feu decorats extres.
  7. Amb totes les ampolles recollides elaborarem un gran arbre de nadal.
  8. Us demanem que escriviu petit en un raconet de l'ampolla el nom de la família perquè així us el poguem retornar un cop desmontat l'arbre.
  9. A dins l'ampolla, us demanem que tota la família hi escriviu en un paper, un desig que tingueu i que donarem a l'hospital Sant Joan de Déu.
10. Amb tots els textos dels missatges elaborarem una petita exposició on els podreu llegir tots exposats.
11. Dilluns 15 de desembre es recolliran les ampolles decorades a l'escola. Si les teniu abans, ens les podeu donar a les membres de l'AMPA.
12. El proper 19 de desembre s'inaugurarà l'arbre de Nadal a la sala petita del CCR, us passarem el programa d'actes ben aviat.
13. Les famílies que hi vulgueu participar us demanem que us inscriviu com a molt tard el 5 de desembre al correu de l'ampa: ampalesmoreres@gmail.com
14. Si alguna família s'anima a decorar més d'una ampolla anirà molt bé per omplir l'arbre!!!!
 
Organitza: AMPA LES MORERES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada