dilluns, 17 de novembre del 2014

L'AMPA participarem al Concurs de podcast CONTES DEL MÓN!

Benvolgudes famílies

Des de l'AMPA ens hem inscrit en la 6a edició del "Concurs de podcast - Contes del Món". Es tracta d'un interessant concurs d'audiocontes obert a la participació d'infants, joves i adults dels centres educatius d'arreu de Catalunya. L'objectiu és contar contes i històries vinculades amb les lluites de cada día, vinculades al treball, la casa, l'educació i sanitat, etc.

El concurs pretén combinar la cultura popular de tradició oral amb les noves tecnologies de la comunicació, i la llengua catalana amb cultures nouvingudes. Els nens i nenes són estimulats per recuperar la memòria col·lectiva i, alhora, s'empoderen de les noves tecnologies, especialment dels mitjans radiofònics. La iniciativa vol promoure també la interrelació entre els mateixos infants i entre les famílies al voltant d'aquest projecte.

El concurs està impulsat per COMSOC – Comunicació Social, una associació sense ànim de lucre que promou una comunicació transformadora.
El concurs compta amb sis anys de vida, que en xifres es tradueix en més de 600 contes online i més de 6.000 participants.
L'AMPA ens hem inscrit al concurs a la primera categoria (1er a 4rt) i la segona categoria (cicle superior). Una vegada inscrits tenim temps fins el 20 de març per enviar els contes sonors i il·lustrats.

Posteriorment un jurat format per sis persones del món de la cultura, de l'educació i la comunicació triaran els 50 contes semifinalistes que optaran a formar part dels 24 contes que integraran el sisè llibre i disc dels Contesdelmon.org, s'emeten periòdicament per"Ràdios amigues" i els expliquen en "Diades dels contes del món" animadors de l'AMAPEI. Una tria que la farem entre totes, a partir del 7 i fins el 17 d'abril, a través d'una votació popular online.

Des de l'AMPA farem 2 grups amb tots els nens i nenes interessats/es. Un grup de 1er a 4rt i un grup de 5è i 6è. Ho farem en un horari no lectiu que no sigui escolar, durant el segon trimestre, ja concretaríem el dia que vagi millor a tots els participants. Consistiria en quedar les membres de l'AMPA amb els nens i nenes interessats i crear conjuntament un conte per categoria i després que els infants l'enregistrin amb un micròfon amb la seva veu i l'il·lustrin.
Necessitem saber el més aviat possible quins nens i nenes estan interessats en participar-hi per tal de fer una previsió, ens ho podeu enviar al correu de l'AMPA (ampalesmoreres@gmail.com)

Salutacions

AMPA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada