dissabte, 1 de novembre de 2014

1a trobada famílies de la ZER - 8 novembre

Benvolgudes famílies,

Aquest curs escolar estem organitzant unes jornades amb l'objectiu de passar una bona estona amb les altres famílies de la ZER i aprendre noves coses per tota la família.

Al llarg del curs es faran tres trobades amb les famílies de la ZER, una a cada població de l'escola que pertany a la zer. La primera trobada serà el proper dissabte 8 de novembre a l'escola de Pacs i les activitats seran de 18h a 20h.

Hi haurà diferents tallers científics segons els grups d'edats dels nens i nenes: 

De P3 a P5 activitats de Ciènciaventura (L'Aneguet)
De 1er a 3r taller "Estats de la matèria" (LAC Laboraori d'Aprenentatge científic)
De 4rt a 6è C.S.I. (LAC Laboratori d'Aprenentatge científic)
Ludoteca per a nens i nenes de 1 a 3 anys (L'Aneguet)

Mentre els nens i nenes facin les activitats científiques, s'ha organitzat una activitat pels pares i mares que consisteix en una xerrada de l'Anna Mascaró, formadora de l'escola de Pares i Mares de Vilafranca. La xerrada del dia 8 serà "Educar-nos per educar, pares conscients, fills feliços"

Un cop finalitzades totes les activitats, a partir de les 20h hi haurà un sopar per a tothom, petits i grans. Els tiquets per les activitats (sopar inclòs en el preu) són: 6€ adult, 4€ nens/es a partir de P3
Totes les famílies interessades en assistir a la trobada, us heu d'apuntar a través del correu del nostre correu de l'ampa abans del dia 5 de novembre. ampalesmoreres@gmail.com
 
És molt important en el correu que ens especifiqueu quants adults i nens/es vindreu a la trobada. Un cop apuntats, podreu pagar i adquirir els tiquets a través de les membres de l'AMPA. El dia de l'inauguració de l'exposició dels fruits de tardor podeu pagar-nos els tiquets si us heu apuntat prèviament.

Us animeu a que us apunteu a la trobada!!

Salutacions

AMPA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada