dilluns, 20 d’octubre del 2014

PLA D’US DE DINARS AMB CARMANYOLA

Les families que vulguin utilitzar aquest servei, hauran de signar una autorització en la que declaren haver llegit i acceptat les normes d’us i funcionament del menjador escolar, així com fer-se càrrec de la qualitat i quantitat de menjar (quantitat adecuada a cada nen/a) que hi hagi dintre de la carmanyola.


La carmanyola haurà d’estar identificada amb el nom de cada alumne/a i dins d’una bossa (s’ha de posar el nom a la carmanyola, inclosa la tapa i també a la bossa). Si es porta fruita de postres i no es vol deixar dins de la nevera, juntament amb la carmanyola, es pot deixar a la cuina-office (sobre el marbre), també identificat amb el nom dins d’una carmanyola o bossa.


Cada matí els pares/mares guardaran les carmanyoles a la nevera del menjador destinada a aquest ús. La nevera estarà a una temperatura d’entre 3 ºC i 5ºC.


Si algún pare/mare no pot deixar la carmanyola a les 9 h., es pot deixar a partir de les 8h (hora que comença l’acollida) ja que el menjador està obert.


A l’hora de dinar, la monitora del menjador serà l’encarregada d’escalfar la carmanyola al microones.


En acabar el servei, els alumnes guardaran la carmanyola (sense rentar i amb el menjar sobrant) a la motxilla per a endur-se-la a casa.


Els/les alumnes que portin carmanyola, compartiran l’espai del menjador escolar amb els alumnes que dinen utilitzant el servei de catering, seient en taules separades.


Els alumnes fixes de catering, si algun dia volen fer ús de la carmanyola, han d’avisar 1 o 2 dies abans i si tenen uns dies fixes que portaran la carmanyola, també. Així es podrà fer una planificació més ajustada.

La quota d’aquest servei es destinarà a cobrir el cost del monitoratge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada