diumenge, 19 d’octubre del 2014

Curs de formació per a pares i mares

Benvolgudes famílies,
L'ajuntament de Santa Fe amb el suport de l'AMPA organitza un curs introductori d’ajuda a les famílies per tal de que puguem construir un entorn familiar càlid, de confiança i de benestar, on tothom es senti igualment tractat, acceptat i integrat dins del nucli familiar.El curs va dirigit a pares i mares i es farà en 5 sessions al llarg del trimestre. 

Les persones interessades en participar-hi recordeu que el termini per inscriure's finalitza el dia 20 d'octubre. El curs és gratuït pels pares i mares.

CURS FORMACIÓ PER A PARES I MARES
 
Curs introductori d’ajuda a les famílies per tal de que puguin construir un entorn familiar càlid, de confiança i de benestar, on tothom es senti igualment tractat, acceptat i integrat dins del nucli familiar.

A QUI VA DIRIGIT A mares i pares de Santa Fe del Penedès.

QUI L’ORGANITZA? L’ajuntament de Santa Fe amb el suport de l’AMPA Les Moreres
 
OBJECTIUS
Permet tenir un primer contacte amb tècniques de comunicació per tal de desenvolupar habilitats assertives, i estratègies de millora per a la comunicació entre adults i infants Descobrir recursos i estratègies per motivar als infants i/o adolescents.

Les sessions tenen per objectiu ser una font d’aprenentatge. A part d’assolir noves “receptes”, es un espai de motivació, conversa i participació per desenvolupar les competències com a educadors, i on també poder enriquir-se de les experiències de la resta de participants. 
FORMADORA
Eva García Navarro, veïna de Santa Fe. www.coachevagarcia.com Coach Ontològic per l ‘Escola Europea de Coaching. Acreditada per ICF (International Coach Federation) Formada en creixement personal. Certificada com a CL2 en Alba Emoting. Màster en Ecologia Emocional. Coordinadora d’Escola de Mares i Pares del Penedès. Facilitadora en l’àmbit educatiu per a l’aprenentatge d’ habilitats de comunicació, resolució de conflictes i gestió del canvi.

CALENDARI: 24 Octubre, 7 Novembre, 21 Novembre, 12 Desembre i 16 gener HORARI: 2 hores. (19.30h a 21.30h)
LLOC: Escola Les Moreres de Santa Fe 
PREU: El preu del curs és gratuït pels pares i mares, està subvencionat per la Diputació de Barcelona i l'ajuntament de Santa Fe.

CONTINGUT DE LES SESSIONS:
Punt de partida. Breu explicació de què és el coaching, aspectes bàsics. Competències bàsiques pare o mare amb rol líder coach. 1. La mirada dels adults cap als infants. 2. Barreres limitants en la comunicació amb els nostres fills. 3. Resolució de conflictes de manera pacifica. 4. Reforços positius. Construir l’autoestima i la resiliència. 5. Educació amb emocions i valors.

METODOLOGIA: Ho farem utilitzant la metodologia del Coaching Ontològic. Serà un espai d’aprenentatge i experimentació, en el que es treballa en grup, de manera lúdica, i amb tècniques corporals de moviment.

ALTRES ASPECTES
Es demana que les persones que es comprometin a assistir al curs, assisteixin reguarment a les cinc sessions. No es podran incorporar noves persones un cop hagi començat el curs. Es demana molta puntualitat en l'inici de les sessions. El curs es farà sempre i quan hi hagi un mínim de vuit persones inscrites.
INSCRIPCIONS
 Les persones interessades en participar en el curs de pares i mares s’hauran d’inscriure a través el correu de l’AMPA Les Moreres ampalesmoreres@gmail.com  El nombre màxim de participants és de 20.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada