dissabte, 18 d’octubre del 2014

1a Mostra de fruits disfressats de tardor

Benvolgudes famílies, 

Un any més arriba la tardor i amb ella la Festa de la Castanyada que enguany tindrà lloc el dia 30 d'octubre a l'escola.
 
Des de l'AMPA us volem proposar una activitat per fer en família aquesta tardor: la 1a Mostra de fruits de tardor disfressats. La tardor ja és aquí, i amb ella els seus fruits: moniatos, castanyes, bolets, carbasses, magranes...

Decidiu quin us agrada més i disfresseu-lo!!!

Bases de la mostra de fruits disfressats:
  1. La participació de les famílies és voluntària. Tot i això, ens agradaria molt que totes les famílies de l'escola i la llar hi participeu!!!
  2. L’elaboració del fruit disfressat ha de ser dels infants amb l’ajuda dels pares i mares, germans (hi heu de participar tota la família!!!).
  3. Els treballs portaran un títol i també us demanem que poseu el nom de la família en un paper i si voleu hi poseu una foto de tota la família, així us coneixem una mica més!
  4. La tècnica és totalment lliure, us deixem que sigueu el màxim de creatius.
  5. El dilluns 27 i dimarts 28 d’octubre es recolliran a l'escola els fruits disfressats amb el seu títol corresponent.
  6. Els treballs restaran exposats a les 15h dia de la Castanyada al pati de de l'escola i durant la setmana següent els podreu veure exposats.
  7. Hi haurà diploma per a totes les famílies participants.
  8. L’entrega de diplomes es farà dins de la celebració de la festa de la castanyada.
  9. Les famílies que hi vulgueu participar us demanem que us inscriviu com a molt tard el 20 d'octubre al correu de l'ampa: ampalesmoreres@gmail.com
Us convidem i us animem a totes les famílies de l'escola i de la llar d'infants a participar-hi.
Organitza: AMPA LES MORERES

ACLARIMENT: El que es disfressa és el fruit o fruits de tardor que vulgueu, castanyes,  moniatos, carbasses, etc, etc...  (no s'ha de fer una disfressa de fruits de tardor perquè els nens i nenes portin posada). Si algú vol posar el fruit de tardor decorat amb algun decorat fer per vosaltres cap problema, us deixem ser el màxim de creatius i fer-ho com us vingui de gust a tota la família.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada