dilluns, 6 d’octubre del 2014

Extraescolar d'anglès i gimnàstica rítmica

Benvolgudes famílies,

Us passem un correu amb les dades relacionades sobre el preu i el cobrament de les activitats extraescolar d'anglès i de gimnàstica rítmica per aquest curs 14-15.

Anglès( P3 a 5è): Inici 3 d’octubre del 2014 i finalitza el 5 de Juny de 2015 a un preu mensual de 20 €/mes (9 mensualitats) que es cobrarà el dia 10 de cada mes a partir del 10 d’octubre. A l'octubre es cobrarà el pagament corresponent al mes d'octubre.

Anglès (6è i 1er d’ESO): Inici 1 d’octubre del 2014 i finalitza el 3 de Juny a un preu mensual de 20 €/mes (9 mensualitats) que es cobrarà el dia 10 de cada mes a partir del 10 d’octubre. En aquesta primera mensualitat als alumnes de 1er d’ESO se’ls cobrarà a més de la quota, 5 € corresponents a l’assegurança. La resta de nens i nenes no es cobrarà l'assegurança perquè ho ha cobert l'AMPA. A l'octubre es cobrarà el pagament corresponent al mes d'octubre

Important: Si algun nen/a es vol esborrar de l'activitat d'anglès a mig trimestre, la família haurà de pagar la mensualitat fins a acabar el trimestre, encara que el nen/a no assisteixi a classe.

Gimnàstica Rítmica: Inici 15 de Setembre del 2014 i finalitza el 1 de Juny del 2015 a un preu mensual de 12 € (9 mensualitats) que es cobrarà el dia 10 de cada mes a partir del 10 d’octubre. A l'octubre es cobrarà el pagament corresponent al mes de setembre.

Si alguna família teniu qualsevol canvi en les dades del curs anterior, agrairem que ens ho comuniqueu el més aviat possible a l’ AMPA. Les famílies que retornin els rebuts mensuals, tant de les extraescolars com del menjador, s'hauran de fer càrrec dels costos bancaris associats a aquest retorn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada