dimecres, 18 de febrer de 2015

2A TROBADA DE LA ZER A PUIGDÀLBER - 28 DE FEBRER


Benvolgudes famílies,


Com ja sabeu aquest curs escolar estem organitzant unes jornades amb l'objectiu de passar una bona estona amb les altres famílies de la ZER i aprendre noves coses per tota la família.


Al llarg del curs es faran tres trobades amb les famílies de la ZER, una a cada població de l'escola que pertany a la zer. La segona trobada serà el proper dissabte 28 de febrer a Puigdàlber i les activitats seran de 18h a 20h.


Hi haurà diferents tallers científics segons els grups d'edats dels nens i nenes: 


De P3 a P5 activitats de Ciènciaventura (L'Aneguet)
De 1er a 3r taller "Electricitat i Magnetisme" (LAC Laboraori d'Aprenentatge científic)
De 4rt a 6è "Estats de la materia" (LAC Laboratori d'Aprenentatge científic)
Ludoteca per a nens i nenes de 1 a 2 anys (L'Aneguet)

Mentre els nens i nenes facin les activitats científiques, s'ha organitzat una activitat pels pares i mares que consisteix en una xerrada de l'Anna Mascaró, formadora de l'escola de Pares i Mares de Vilafranca. La xerrada serà "Crèixer per ajudar a crèixer. El poder de les creences"


Un cop finalitzades totes les activitats, a partir de les 20h hi haurà un sopar per a tothom, petits i grans. Els tiquets per les activitats (sopar inclòs en el preu) són: 6€ adult, 4€ nens/es a partir de P3. Les persones que assisteixin a la xerrada però no al sopar en aquesta trobada hauran de pagar 6 euros.


Totes les famílies interessades en assistir a la trobada, us heu d'apuntar a través del nostre correu de l'ampa abans del dia 19 de febrer. ampalesmoreres@gmail.com
 

És molt important en el correu que ens especifiqueu quants adults i nens/es vindreu a la trobada. Un cop apuntats, podreu pagar i adquirir els tiquets a través de les membres de l'AMPA.


Us animeu a que us apunteu a la trobada!!


Salutacions

AMPA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada