divendres, 26 de desembre de 2014

Agraïments - desembre solidari

Benvolgudes famílies,
Des de l'AMPA Les Moreres volem agraïr a tothom qui ha col·laborat en les activitats del desembre solidari.

- Al Bar del Centre per guardar-nos ampolles de plàstic durant tot el novembre i desembre i col·laborar recollint llibres per Sant Joan de Déu.
- A la família Querol Troyano per fer i muntar tota l'estructura interna de l'arbre dels bons desitjos.
- Al Dídac Ramírez (pare de l'Arlet de P3) per il·lustrar els dibuixos de les postals per Sant Joan de Déu.
- Al CCR per cedir-nos la sala gran per la presentació del llibre d'Etiòpia.
- A l'ajuntament per cedir-nos els espais de la sala petita i passadís de dalt per muntar l'exposició, per col·laborar recollint també llibres per sant Joan de Déu i per la logística del micro/audio/projector per la presentació del llibre.
- A la Fundació IPI Cooperacció i el Carles Estela per cedir-nos l'exposició "Infàncies etíops" i explicar-nos els projectes d'IPI i Etiòpia a la presentació del llibre.
- A la Judit Sadurní i la Marta per presentar-nos el llibre d'Etiòpia, un país de llegenda.
- A la llar d'infants per col·laborar en la recollida i fer vàries ampolles per l'arbre.
- A l'escola per recollir les ampolles i deixar-nos material per poder pintar les postals.
- A tots i totes els que ens heu ajudat a vendre talonaris i butlletes de loteria.

- I a totes les famílies que hi heu col·laborat tot decorant ampolles i participant en les activitats amb tant entusiasme.
- Esperem que no ens hàgim deixat ningú per agraïr...

Des de l'AMPA estem molt contentes perquè en el berenar solidari vam recollir 62€ per la Marató de TV3 que dilluns mateix ingressarem al número de compte de la Fundació de la Marató.
Durant la presentació del llibre "Etiòpia, un país de llegenda" es van recollir 260€ de venta de llibres que les autores del llibre destinaran íntegrament al projecte sanitari materno infantil que té la Fundació IPI Cooperacció a la zona de Wollo del Nord a Etiòpia. 
També informar-vos que l'AMPA hem tingut un benefici de la venta de loteria de 164€ que destinarem a la compra d'una videocàmera per l'escola tal i com ens van demanar. Esperem que dilluns la sort ens somrigui i ens toqui la loteria.
L'arbre dels bons desitjos estarà exposat a la sala petita del CCR tot acompanyant els pessebres, el podeu tornar a veure els dies que la sala estigui oberta per l'exposició de pessebres durant el desembre/gener..
Fins el dia 6 de gener podeu visitar l'exposició "Infàncies etíops" al passadís del pis de dalt del CCR.
I recordeu que fins el dia 31 de gener podeu comprar contes infantils nous pels nens i nenes ingressats a l'hospital Sant Joan de Déu. Els punts de recollida són l'ajuntament, el bar i la mateixa AMPA.
També recordeu que de cara al segon trimestre hi haurà l'activitat de sardanes i el concurs de contes, si algú hi vol participar i no s'ha inscrit que ens ho faci saber el més aviat possible!!
Bon diumenge!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada