dijous, 11 de setembre del 2014

Informacions inici de curs

Benvolgudes families,

Us volem donar la benvinguda al nou curs 2014-2015 en nom de la nova junta de l’Ampa. Comencem un nou curs amb la junta renovada i esperem seguir desenvolupant la nostra tasca de la millor manera possible. Us enviem vàries informacions importants perquè des de l'AMPA poguem preparar bé l'inici de curs. 

Activitats extraescolars

-La gimnàstica rítmica començarà  dilluns 15 de setembre i l'horari es manté com l'any passat (dilluns de 16:30 a 18h). 

-L'anglès començarà  dimecres 1 d'octubre en l''horari de 17 a 18:30h pel grup de 6è i 1 er d'ESO i  divendres 3 d'octubre per la resta de grups en horari de 15 a 16:30h.

-També està previst oferir servei d'acollida les tardes de divendres de 15 a 16:30h pels nens i nenes que no realitzen l'activitat d'anglès. En principi aquesta activitat d'acollida seria una activitat esportiva o de psicomotricitat. 

Des de l'AMPA també oferim l'opció de fer una acollida pels divedres 19 i 26 de setembre fins que no comenci l'activitat d'anglès.

Aquests serveis d'acollida es realitzaran si n'hi ha prou famílies interessades.

Per això agrairem que ens indiqueu a través d'aquest mail si esteu interessats/es en que els vostres fills/es participin en l'activitat d'acollida. 

Menjador

Per altra banda de cara a planificar el tema del menjador del mes de setembre, us demanem que indiqueu si teniu previst deixar els vostres fills/es al servei de menjador i si fareu us del càtering o carmanyola. El preu del menjador es manté com l'any passat

Necessitem que ens comuniqueu a l'AMPA si esteu interessats en el menjador de setembre i en les acollides el més aviat possible al correu de l'AMPA.


AMPA LES MORERES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada